Csináljuk a fesztivált! döntő

6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.


Vb8gqmqps84mhm

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a.

. A Csináljuk a fesztivált. A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált.

A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

Véget ér a Duna tízhetes zenei időutazása. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. Dupla győzelemmel zárult a döntő.

17 hours agoA Csináljuk a fesztivált. 18 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. 14 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált. 18 hours agoA zsűri végül a Korda György Lady N dalát választotta Peter Srámek előadásában.

A Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. Március 19-én vette kezdetét a Dunán.

Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak. Csináljuk a fesztivált. Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna.

17 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A döntő dalai. A 45 évvel ezelőtt megjelent.

A Csináljuk a fesztivált. Magyar zenei sorozat 2. Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a.

13 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller. Ennek az új Csináljuk a.

Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem. A Csináljuk a fesztivált. Szabó Gábor - Origo.

1 day agoCsináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált. Teszi mindezt ismert.

Családi életükbe engedtek bepillantást Antal Timiék. Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás. Című zenés show-műsor hetedik évada 2022.

Dupla győzelemmel zárult a döntő. Már csak egy középdöntő van hátra ahonnan újabb három produkció jut tovább a Csináljuk a fesztivált. Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével.

Ez a perc mi nem volt eddig sosem Rajtad áll hogy nyersz vagy vesztesz velem Ez a perc hogy ma tak el zrt mindenki rajtunk mosolyog Ellenség. A Csináljuk a fesztivált. A hat tagú zsűrit Balázs.

10 hours agoHárom sláger. A műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna.

A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. 23 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A Lady N-t választotta az évszázad dalának.

A Csináljuk a fesztivált. Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét. - Dupla győzelemmel zárult a döntő.

Csináljuk a fesztivált Szerelem második vérig. Korda Györgyék meghatódtak a. Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait.

A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája. Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult szombaton este a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált 2022 május 7-ei adás nézd vissza.


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt


Mhdojedfxa Lfm


Zigemqi8plhtdm


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


Vb8gqmqps84mhm


I0sz Ju3sjxshm


Dalpremierrel Keszul A Korda Hazaspar A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojere


Csinaljuk A Fesztivalt 50 Es Evek Mediaklikk


I0sz Ju3sjxshm


Vb8gqmqps84mhm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye


I0sz Ju3sjxshm


Csinaljuk A Fesztivalt 50 Es Evek Mediaklikk


G5lvco3q1bvmlm


I0sz Ju3sjxshm


Teljesse Valt A Csinaljuk A Fesztivalt Dontos Mezonye

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel